2102282520 6931025900 Αγίας Λαύρας 92, Αθήνα peristeropoulossteges@gmail.com
hero image
 
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Στέγες - Υπόστεγα - Κεραμοσκεπές Αθήνα Αττική
 
 
 
     
  Η κεραμοσκεπή είναι πολύ σημαντική σε κάθε κτίριο και αυτό για το προστατεύει από τη βροχή, το χιόνι, την υγρασία και τη θερμότητα του ήλιου.  
     
  Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο, η επιχείρησή μας “ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιασδήποτε κεραμοσκεπή επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
 
 
 
     
  ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ
ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ
 
  αλλά και τις κατασκευαστικές ιδιορρυθμίες του κτιρίου σας, μπορούμε να κατασκευάσουμε κεραμοσκεπές με τα κεραμίδια που επιθυμείτε προκειμένου να ταιριάζει στην αισθητική του κτιρίου σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να αναλάβει την μελέτη και την κατασκευή της κεραμοσκεπής που επιθυμείτε, με παντός είδους κεραμίδια όπως βυζαντινά, ολλανδικά, ρωμαϊκά, επισμαλτωμένα κ.α.
 
     
 
     
  Εξυπηρετούμε την Αθήνα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
     
     6931025900  
     
 
 
 
 
     
 

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
 
     
 
     
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ

Παράλληλα, είμαστε στην διάθεσή σας και μπορούμε να αναλάβουμε επισκευές κεραμοσκεπών εξασφαλίζοντάς σας άμεσα και ποιοτικά αποτελέσματα. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να επισκευάσουμε ακόμα και την πιο δύσκολη φθορά και να προτείνουμε τις πιο σύγχρονες λύσεις.
 
 
 
 
 
   
 
 
 
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
εγγυημένες λύσεις
 
     
  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας με μεγάλη διάρκεια ζωής και παρέχονται από αξιόπιστους προμηθευτές του χώρου, ώστε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των κατασκευών που σας προσφέρουμε.

Η μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, ο άψογος επαγγελματισμός, η τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων και η ποιότητα των εργασιών μας αποτελούν όλους τους λόγους για τους οποίους οι πελάτες μας, μας προτείνουν και μας προτιμούν.
 
 
 
 
 
     
 
     
  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ


Οι κατασκευές μας συνδυάζονται με κάθε αρχιτεκτονικό στυλ και παρέχουν πλήρη κάλυψη των σύγχρονων προδιαγραφών στέγασης, αλλά και των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων. Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες από δουλειές μας.


ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
     
 
     
 
 
     
  ΓΙΑ ΣΤΕΓΕΣ & ΣΚΕΠΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Αθήνα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
     
     6931025900