2102282520 6931025900 Αγίας Λαύρας 92, Αθήνα peristeropoulossteges@gmail.com
hero image
 
     
  ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Στέγες - Υπόστεγα - Κεραμοσκεπές Αθήνα Αττική


Η επιχείρησή μας “ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική, δραστηριοποιείται από 1918 με στέγες και κεραμοσκεπές, παρέχοντας ποιοτικές και κομψές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα. 

Με μια παράδοση που αριθμεί 3ης γενιές στο χώρο, η επιχείρησή μας, έχει αναδειχθεί ως πρωτοπόρος στο χώρο των στεγών και κεραμοσκεπών. Επιδεικνύοντας συνεχή συνέπεια στην ποιότητα και την επαγγελματική της δέσμευση, έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως η ιδανική επιλογή για έργα ποικίλης έκτασης και πολυπλοκότητας.
 
     
     
   
 
 
     
  Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, η επιχείρησή μας, μπορεί να κάνει κάθε σας επιθυμία πράξη, άμεσα και οικονομικά.  
     
  ΜΕ ΤΕΧΝΗ
& ΜΕΡΑΚΙ
 
  μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή και συντήρηση παντός είδους στεγών, κεραμοσκεπών, υποστέγων και πέργκολες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, κατασκευάζουμε σοφίτες καθώς και βιομηχανικές κατασκευές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις.
 
     
 
 
     
  Εξυπηρετούμε την Αθήνα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
     
     6931025900  
     
 
 
 
   
 
 
 
     
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ, ΚΟΜΨΕΣ &
λειτουργικές λύσεις
 
     
  Όλα αυτά τα χρόνια, η επιχείρηση μας, έχει κατασκευάσει ένα μεγάλο αριθμό από στέγες, σε όλη την Ελλάδα και έχει αποκτήσει όλη εκείνη την πείρα που χρειάζεται για να μπορεί να σας προτείνει πάντα τις καλύτερες και ποιοτικότερες λύσεις.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα έργα μας είναι και η δημιουργία των σκηνικών για την ταινία του Αγγελόπουλου στην Βήσσανη στην Ήπειρο καθώς και κάποια έργα που έχουμε φέρει σε πέρας στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας.

Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.
 
 
 
 
 
     
  ΓΙΑ ΣΤΕΓΕΣ & ΣΚΕΠΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Αθήνα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
     
     6931025900