2102282520 6931025900 Αγίας Λαύρας 92, Αθήνα peristeropoulossteges@gmail.com
hero image
 
  ΣΤΕΓΕΣ & ΣΟΦΙΤΕΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Στέγες - Υπόστεγα - Κεραμοσκεπές Αθήνα Αττική
 
 
 
     
  Χάρη στην μακροχρόνια πορείας της στο χώρο και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, η επιχείρησή μας “ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή στεγών και σοφιτών σε κτίρια στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας, δημιουργώντας έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.  
 
 
 
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
 
  αναλαμβάνουμε την μελέτη, τη σχεδίαση και την κατασκευή ξύλινων στεγών και σοφιτών, μικρών αλλά και μεγάλων ανοιγμάτων, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Επιδιώκουμε πάντα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχοντας όχι μόνο υπηρεσίες κατασκευής αλλά και συντήρησης ή επισκευής στεγών.
 
     
 
     
  Εξυπηρετούμε την Αθήνα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
     
     6931025900  
     
 
 
 
 
     
 

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
 
     
 
     
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

ξύλινες στέγες και σοφίτες άψογης αισθητικής, με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, ενώ σε κάθε κατασκευή μας χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά ώστε να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
   
 
 
 
     
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ, ΚΟΜΨΕΣ &
λειτουργικές λύσεις
 
     
  Εάν αναζητάτε μια αξιόπιστη επιχείρηση για την κατασκευή στεγών και σοφιτών, είμαστε εδώ για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις που θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας.

Είμαστε εδώ για να κάνουμε το κτίριό σας ακόμα πιο λειτουργικό, άνετο και ομορφοποιημένο.
 
 
 
 
 
     
 
     
  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ


Οι κατασκευές μας συνδυάζονται με κάθε αρχιτεκτονικό στυλ και παρέχουν πλήρη κάλυψη των σύγχρονων προδιαγραφών στέγασης, αλλά και των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων. Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες από δουλειές μας.


ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
     
 
     
 
 
     
  ΓΙΑ ΣΤΕΓΕΣ & ΣΚΕΠΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Αθήνα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
     
     6931025900