2102282520 6931025900 Αγίας Λαύρας 92, Αθήνα peristeropoulossteges@gmail.com
hero image
 
  ΥΠΟΣΤΕΓΑ & ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Στέγες - Υπόστεγα - Κεραμοσκεπές Αθήνα Αττική
 
 
 
     
  Τα υπόστεγα και οι πέργκολες προσφέρουν στο κτίριο σκιά, ενώ σας προφυλάσσουν από την βροχή και τον αέρα. Σίγουρα τα υπόστεγα και οι πέργκολες μπορούν να ομορφύνουν τον χώρο σας αφού μπορούν να κατασκευαστούν στις διαστάσεις που επιθυμείτε και να καλύψουν όλες τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και του χώρου σας.  
     
  Στα πλαίσια της αισθητικής αναβάθμισης του εξωτερικού σας χώρου, η επιχείρησή μας “ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική, αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή υπόστεγων και περγκολών που μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας.  
 
 
 
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
 
  κατασκευάζουμε υπόστεγα, στέγαστρα και πέργκολες, προσφέροντας στο χώρο σας ένα όμορφο και μοναδικό αποτέλεσμα.

Συνδυάζοντας λειτουργικότητα και αισθητική μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν εξωτερικό χώρο που να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
 
     
  Εξυπηρετούμε την Αθήνα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
     
     6931025900  
     
 
 
 
 
     
 

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
 
     
 
     
  ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα ενσωματώσουν άνεση, προστασία και αισθητική, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και το στυλ του κτιρίου σας. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
 
 
 
 
 
   
 
 
 
     
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ &

για την αισθητική τους
 
     
  Οι μοναδικές κατασκευές μας, μας κατατάσσουν στους πιο εξειδικευμένους στο χώρο, χαρίζοντας σε κάθε πελάτη μας αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, η υψηλή αισθητική, η αξιοπιστία και η αντοχή στις κατασκευές μας.
 
 
 
 
 
     
 
     
  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ


Οι κατασκευές μας συνδυάζονται με κάθε αρχιτεκτονικό στυλ και παρέχουν πλήρη κάλυψη των σύγχρονων προδιαγραφών στέγασης, αλλά και των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων. Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες από δουλειές μας.


ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
     
 
     
 
 
     
  ΓΙΑ ΣΤΕΓΕΣ & ΣΚΕΠΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Αθήνα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
     
     6931025900